Pénzküldés Email Útján

4. lépés – Pénzküldés Email Útján

Az alábbi útmutató a Wise (azelőtt TransferWise néven ismert) regisztráció “ Pénzküldés email útján ” részének kitöltését magyarázza el. Ha véletlenül tévedtél erre az oldalra, kattints az alábbi “Regisztráció Útmutató” gombra, hogy előről olvashasd az útmutatót, vagy kattints a menüben a “Főoldal”-ra, hogy előről olvasd a külföldi pénzküldéssel kapcsolatos tájékoztatót.


Tehát a személyes adataid és a küldendő összeg kitöltése után az alábbi lapra érkezel. Itt adod meg a kedvezményezett adatait:

  1. Kedvezményezett neve (először a keresztnév, majd vezetéknév)
  2. Kedvezményezett email címe
  3. Kattints a kék „SEND MONEY VIA EMAIL” gombra

(A kinagyításhoz kattints a képre)

Kedvezményezett - email

  • A következő lépés nagyon egyszerű, csak kattints a zöld „CONTINUE” gombra.

(A kinagyításhoz kattints a képre)

Pénzküldés email útján - 2. lépés

Ezen a ponton nagyon egyszerű a dolgod, csupán ellenőrizd a képernyőn, hogy minden adat helyes-e, valamint az itt megjelenített információ értesít arról, hogy ha a kedvezményezett ügyesen megadja a bankszámla adatait, akkor mikorra várhatja az általad küldött összeget.

  1. Ebbe az ablakba írhatsz tetszés szerinti referenciaszöveget a kedvezményezett személy számára (pl. pénz az asszonynak)
  2. Kattints a „CONFIRM” gombra

(A kinagyításhoz kattints a képre)

Pénzküldés email útján - 3. lépés

Ezen az oldalon a pirosan bekeretezett szöveg azt jelzi, hogy már csak a Te pénzedre van szükség, és mehet az küldés. Ezen a ponton két választási lehetőséged van:

  1. Ide kattintva elvégezheted a kifizetést.
  2. Ide kattints, ha még nem akarod elküldeni a pénzt, ez a saját fiókodba vezet, ahol láthatod majd az előkészített tranzakciót és a számodra megfelelő időben utalhatsz, vagy akár le is mondhatod a pénzküldést, ha úgy tetszik.

(A kinagyításhoz kattints a képre)

Pénzküldés email útján - 4. lépés

Az alábbi gombokra kattintva további útmutatókhoz jutsz; Az egyik a Bankszámlaátutalásos pénzküldést, a másik a kifizetés lehetséges módszereit és folyamatát részletezi, és végül a harmadik pedig a fiókodat mutatja be:

Vagy, ha úgy érzed, hogy magadtól is simán megoldod a regisztrációt, akkor csupán kattints az alábbi linkre:


Scroll to Top