Wise Saját Fiók

7. lépés – Wise Saját Fiók

Az alábbi útmutató a Wise regisztráció “ Wise Saját Fiók ” felületét magyarázza el. Ha véletlenül tévedtél erre az oldalra, kattints az alábbi “Regisztráció Útmutató” gombra, hogy előről olvashasd az útmutatót, vagy kattints a menüben a “Főoldal”-ra, hogy előről olvasd a külföldi pénzküldéssel kapcsolatos tájékoztatót.


Az alábbi útmutató segítségével megismerheted a Wise (azelőtt TransferWise néven ismert) saját fiók felületét. Ezen a biztonságos (https) felületen tárolod az általad bevitt adatokat. A már bevitt kedvezményezetteknek innen már bármikor pár kattintással tudsz pénzt küldeni külföldre. A további információkat láthatod a felületen:

  1. Wise felhasználói fiók menügomb
  2. Kedvezményezettek listája menügomb
  3. Legutóbbi kedvezményezett, és a vele kapcsolatos tranzakció pillanatnyi státusza.
  4. Ha eddig nem tetted meg, ide kattintva is bejelölheted, hogy elküldted a Wise számlájára az átutalandó összeget.
  5. Utóbbi kedvezményezettek listája
  6. Ide kattinva ügyesen küldhetsz pénzt a felette lévő kedvezményezettnek.

(A kinagyításhoz kattints a képre)

Wise saját fiók útmutató

Amint láthatod, nem is olyan bonyolult az egész. A Wise külföldi pénzküldő szolgáltatás jelenleg a legnépszerűbb, legolcsóbb, és valószínűleg a leggyorsabb nemzetközi pénzküldési lehetőség. Az adatok biztonságát nagyon komolyan veszik, a felület épp olyan biztonságos, mint egy bank internetes felülete. Én személy szerint több, mint 10 éve használom rendszeresen, és mindig elsőosztályú szolgáltatást kaptam.

Ezzel véget is ért ez a röpke útmutató, remélem segítettünk neked. Amennyiben még átnéznéd némely útmutató részleteit, a „Pénzküldés Útmutatók” menüben válaszd ki azt az útmutatót ami még nem tiszta, hogy rendesen informálódj. Ha pedig máris élni szeretnél a lehetőséggel, csak kattints az alábbi linkre, ez elvisz a Wise honlapjára:

Wise - Pénzküldés Külföldre
TransferWise fooldal


Scroll to Top